Ei muutakuin tossua toisen eteen!

Eilen käytiin taas treenaamassa Ama kelpien kanssa, tehtiin vähän pidempää ratapätkää. 15? estettä taisi loppujen lopulta ratapätkässä olla.. Tehtiin myös kontakteista puomia ja keinua vaikka ne meneekin tehotreenaukseen koska ne eivät ole hyvät ja varmat. : ) Vaikeuksia tuntuu olevan, maxikoiran kanssa kun ei ehdi aina joka paikkaan ottamaan vastaan samanlailla kuin minikoiralla. Ama lähtee liikkumaan vähän liiankin hyvin jos sitä yhtään päästää otteestaan, näin kävikin pari kertaa kun takaaleikkauksessa se lähti kuin mopo käsistä edessä oleville hypyille. Muutama ärripääkin taisi tulla mun suusta.. : D Ratapätkä saatiin melkein suoritettua viimeiselle esteelle, kepeille asti kunnes tuli pujotteluvirhe. Muuten pienen taistelun jälkeen ratapätkä saattoi edes ehkä näyttää hiukan sujuvammalta kuin alkuun. : D Maiju huomautti mun makaroniräpylöistä joita heiluttelen miten sattuu, täytyy kiinnittää niihin huomiota! Tänks!

Lopuksi tehtiin takaakiertoharjoituksia ja lähtikin mukaan tosi kivasti myös kun otti kahdella hypyllä. Tällä kertaa muuten kun näin Aman, se jopa hyppi mua vasten ja heilutti ihan onnessaan häntää. : ) Kaippa se tiesi että tämän tätsyn kans pääsee treenaamaan agilityä! : )

Kiinapieni pääsi treenaamaan Maijun kanssa, aluksi lähti juoksemaan tosi hyvin ja räykytti kunnes tuli äiskää ikävä. Maiju lähinnä leikki Kinan kanssa ja joitain pätkiä Kiinakin pääsi tekemään. Keppejä kokeiltiin, mutta eipä oikein sujunut kun viimeksi ollaan treenattu vinokepeillä. Puomia tehtiin muutaman kerran ja kivasti menikin, Maiju sanoi että se juoksee hyvin mutta mä en taas ole tyytyväinen. Hahah. No tekee myös hyvää mulle katsoa vierestä kun joku muu treenaa mun koiralla niin näkee vähän mitä vauhtia pikkuapina kulkee. : )

Ai niin, unohdin ihan täysin että me ollaan menossa Aman kanssa kisaamaan Orivedelle 31.7. Jaiks! Pienimuotoinen katsastusajo, saas nähdä miten menee. Täytyy vaan muistaa, ettei anna sen liikaa päästä kaahottamaan koska sit lähtee mopo käsistä.  : )

Ja toinen asia, Inka mummeli täytti 10 vuotta 16.7. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s