Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä!

Inka SM Vantaa kuva: Mappe Kallio

Viikonloppu vietettiin Liedossa Att-hallilla maajoukkuekarsintojen merkeissä. Inkan kanssa osallistuttiin viimeistä kertaa näihin karkeloihin. Lähdimme alkupäässä (20 sakissa) radalle melkein heti Anun ja Tuitun jälkeen. Anu ja Tuittu tekivät kivan nollan radalta, hyvin mielin ja hirmuinen tsemppi päällä koska ekasta kisasta on paljon parempi saada nolla niin tokalle radalle ei varsinaisia paineita olisi kun paikka sunnuntaille olisi melkeinpä lunastettu, riippuen tosin siitä saiko pisteitä jne.

Eka rata oli agilityrata ja muuten varsin passeli kontakteineen päivineen, mutta eka rima tippui. Päätin kuitenkin tsempata ja tehdä tuloksen Inkan kanssa, ettei olisi hylkyä alla. Mitäs siihen sitten sanomaan, ei edes kauheasti harmittanut kun se oli vaan rima eikä mikään ohjausmoka tms. Toinen rata oli hyppäri jonka surmapaikaksi koitui alussa olevan takaakiertohypyn jälkeen putken suu tyrkyllä (medit ainakin ryssivät väkisin sinne) mutta se ei ollut meidän paikka hylkäytyä. Kepitkin meni ihan hyvin vaikka meille keppikulmat on niitä vaikeimpia! Mutta suoraputken jälkeen huusin varmaan niin, että koko halli raikas mutta ei.. Inka otti hypyn renkaalle ja sitten vasta mun luokse. Harmitus oli tosi kova. En ole koskaan itkenyt agilitykisoissa tai sen jälkeen, mutta nyt tämän radan jälkeen vaan purskahdin itkuun. Sunnuntaille lippua ei siis lunastettu. Oli kyllä niin paska fiilis ja muutenkin kun tämä oli viimeinen vuosi meille arvokisoissa. Karo ja Shokki onneks pääsi sunnuntaille kisaamaan vitosella, hirveet tsempit oli päälle heille mut ei onnannut ei. Anu ja Tuittu ottivat sunnuntain ekalta radalta kivan nollan, mutta hylky pohjalla ja kakkosradalta keppien jälkeen Tuittu vaan karkas jotenkin väärälle esteelle. Kovin ei-Tuittumaista. Mutta näköjään mummotkin joskus kaahottaa.. : )

Minien paras oli kyllä ehdottomasti Caro ja Kerttu. He olivat paikkansa ansainneet (ja itseasiassa ansaitsivat jo viime vuoden MM kisoista yksilöpaikan) maajoukkueeseen ja onneksi pääsivät. Siinä vasta on niin pirun hyvä pari ja on ilo lähettää heidät taas maailmalle. : ) Mutta yks tulevaisuuden toivo on kyllä Hansku ja nuori likka Lisbet. Sairaan makee jo niin nuorena. Heistäkin kuullaan vielä. ; )

Sunnuntaina oli kiva toisaalta istua katsomossa ja seurata suorituksia. Kamerakin oli mukana ja kuvia tuli otettua joku 1500 ainakin, katsotaan miten ovat onnistuneet kun halliolosuhteet ovat aika hankalat. Vaikka olikin monopodi mukana.. : / Paljon huikeita suorituksia nähtiin ja maajoukkuekarsinnat ovat fiilikseltään paljon paremmat kuin SM kisat. Viimeinen rata kun alkoi pyörimään ja mitä enemmän kärkeä lähestyttiin, sitä enemmän tuli kylmiä väreitä ja huuto raikasi kuin viimeistä päivää att hallissa. Upeaa että myös Janne ja Toffe lähtee edustamaan minejä. Ja niin mahtavaa myös, että maxien joukkueessa on niin hienoja koirakkoja. Unohtamatta tietystikään medien ylivoimaista joukkuetta.. : )

Lisää maajoukkukarsinta uutisointia täältä .

Me yövyttiin Zoolandiassa (Liedossa noin 10min? matkan päässä hallilta) edullisesti Maijun sekä Anun kanssa. Kaisa ja Laura olivat myös samassa paikassa, kiitti Kaisa vinkistä! : ) Lauantai-iltana mentiin pienelle lenkille.. Maiju on lenkkeillyt niissä maisemissa aiemminkin ja tiesi että jossain on joku lammikko, Anu ja Maiju jaksoivat kävellä, mutta me muut luovutettiin ja lähdettiin takas hotellille. Tunnin lenkki tuli enivei käytyä. Puiston pihassa oli myös palju eli mun sanoittamana pulju.. Muahaahah. Väsyneenä mun suusta tulee aina uusia sanoituksia. : D

Edelleen tää motto; toisille aina sattuu ja tapahtuu ja toisille aina vähän enemmän kuin toisille. Mä kuulun tohon jälkimmäiseen poppooseen. Sunnuntaina hallilla hyppäsin penkiltä alas ja lensin keinonurmella suoraa selälleni ja aloin nauramaan, jengi kattoo hädissään, että sattuukohan mua ja mä vaan heiluttelen käsiä ja repeilen. Suorastaan terveellistä.. : )

Kiitos kaikille kamuille ja matkaseuralle, oli hauskaa. Yleensä sanotaan, että ensi vuonna uusiksi, mutta mä en sanokkaan niin, koska ens vuonna en osallistu maajoukkuekarsintoihin.. : ( Paljastelen tässä vähän pieniä juttuja, mutta enivei. Olen suunnitellut pennun ottamista. Ensi vuonna tosin, Vilma lähtee pikkuhiljaa koirien taivaaseen. Kiinasta ei nyt mulle tullukaan sitä tähteä, keskitytään kaikkiin muihin juttuihin paitsi agilityyn. Jos syttyminen tapahtuu, saa kyllä olla aika ihme.. Ja mua masentaa se, että kohta mulla ei ole koiraa minkä kanssa treenata tai kisata. : ( Siis omaa koiraa.. Siksi pentujuttuja vähän mietin jo valmiiksi.. Ja rotukin tulee näillä näkymin vaihtumaan. Aika ihme saa tapahtua jos mulle bt tulisi vielä.. Mutta ei niistä jutuista sen enempää.

Nyt enää viikko töitä ja sitten Karo ja poijjaat tulee kylään, mä pääsen ketyksi kisoihin Karolle.. : )

Inka SM Vantaa kuva: Mappe Kallio


1 thought on “Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s