Sm kisojen jälkeistä elämää..

No niin, lomat loppu ja töihin on palattu ja aah ihanan tietotekniikan pariin. Oma läppärini viettää laatuaikaa huollossa, ensiksi Bulldogissa kovalevyn ”kaivannassa” (tiedot siirrettiin koneen kovalevyltä ulkoiselle kovalevylle) kun en ollut tehnyt kesäkuun valokuvista varmuuskopiota…

Kuvien purkaminen on hankalinta kamerasta, ensiksi puran jonkun koneella ja sen jälkeen siirrän ulkoiselle kovalevylle. Huoh. Penteleen tietokoneet.

No mutta itse sm kisoihin..

Ne oli ja meni. Paitsi että tänä vuonna taidettiin juosta Inkan kanssa viimeistä kertaa. : ( Tänä vuonna perjantaina jouduin menemään hammaslääkäriin kun hammasta alkoi särkemään julmetusti. Viime vuonna Kati joutui menemään myös hammaslääkäriin ennen kisoja.. : O Lähtö lauantai-aamuna 7 aikaan Maijun ja Ellin kanssa kohti Vantaata. Inkan juoksut eivät onneksi alkaneet ja sain kisata omalla lähtöpaikallani. Lähdimme Inkan kanssa joukkueessa kierrokselta 3.

Joukkuerata oli ihan pala kakkua, mutta jotenkin ryysin kepeillä ja en antanut sille tarpeeksi tilaa ja ryssi ekan välin. Itteensä saa syyttää ku tajusin vasta kepeillä, et hitto oon liian lähellä. Mutta olis mummelin pitänyt osata.. : ) Päivillä ja Nellillä tippui toinen vaiko kolmas rima ja Maijulla ja Ellillä tippui eka rima.. Meille siis vitonen ja Anulle ja Tuitulle nolla, Tuittu tosin liikkui aika tahmeasti.. Onneksi sunnuntaina liikkui taas normaalisti Tuitun tapaan. : )

Sunnuntaina oli yksilöratojen vuoro. Rata näytti jo alkuunsa teknisesti sellaiselta, mitä me ei todellakaan olla treenattu. Tein okserin jälkeiselle a-b-c hypyille viennin eri kautta blokatakseni putken suun ja onnistuinkin siinä. Ainoa mitä meillä radalla kävi oli se kun potkaisin vahingossa lähtöhyppyä niin Inka varasti, pentele! Saimme alun suoritettua kunnes tuli muuri-putki-hyppy takaakiertona, olin siellä ajoissa mutta en käskyttänyt sitä tarpeeksi ja avittanut ohjauksella joten siitä kielto. Ei muutakuin hyppy vaan oikeasta suunnasta yli ja taistelulla maaliin, tuloksemme taisi olla joku 7,21 ja finaaliradalle sijalta 24?!? Radalla hylkäytyi kaikki mun suosikit, mutta ei voi mitään.

Finaaliradalle lähdettiin alkupäässä, rata vaikutti ihan kivalta ja ei mahdottomalta. Alussa kuitenkin mietin, että Inka voi helpostikin keinun sijasta juosta a-esteelle, mutta vedätin ja en tainnut käskyttää tarpeeksi niin keinulla meni ihan pelleilyksi. Hylky sitten siittä, muuten rata meni ihan ok paitsi että yksi rima tippui hyppy”suoralla”…

Fiilikset sm kisoista oli hyvät että huonot. Kivaa oli nähdä tuttuja ja kisata, mutta tippa tuli linssiin siittä, että viimeistä vuotta viedään ja ensi vuonna sm karkeloissa en ole kisaamassa. Inka tuskin juoksee ensi vuonna enään, mummeli on juossut niin monta vuotta että olisi varmaan senkin aika päästä jo eläkkeelle vaikka juoksee kuin viimeistä päivää vielä. Harmittaa ihan älyttömästi, mutta sen se on ansainnut.

Ja kun perinteiseen tapaan, aina sattuu ja tapahtuu.. Ja miten se mun motto tais mennä; joillekkin sattuu ja tapahtuu, mulle taas vähä enemmän kuin muille?!?! : D Eli kun pysähdyttiin keimolan portilla ja käytiin vessassa, ensinnäkin Johannan naama oli palanut kuin myös munkin. Revettiin aikalailla siellä vessassa nauramaan.. Ja kun kävin vessassa ja pesin siellä käsiäni niin se helvatan kahva jäi mun käteeni. Hienoo siinä sitten olla ku vesi vaa valuu ja mä nauran kyyneleet silmissä pienoinen väsy päällä. Yritä nyt sitten selittää siihen kaupan kassalle, et se hana siis kahva tai mikä se on jäi mun käteen.. Myyjä kattoi vähä hoomoilasena.. : D

Paljon olis varmaan ollut kaikkea muutakin kirjoitettavaa, mutta meikäläisen muisti on hyvä mutta erittäin lyhyt..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s