Ei oo vanhaks tulemista!

Kuva Inkasta vuodelta 2006 ; )


Torstaina käytiin taas Elina Karhumäen luona Inkan kanssa. Inkan tuomio oli.. nooh.. Oli aikas odotettavissa noin iäkkäältä koiralta.. Lanneranka oli jumissa (tosin se on aina ollut jumissa) nyt ylempää kuin normaalisti. Kaulanka 1-3 oli myös jumissa eli niska on ollut tosi jäykkä. Keskiselässä myös vähän samaa ”notkahdusta” kuin Kinalla, mutta lihaskato taitaa olla syypäänä.. Mutta alkavat juoksut saattavat olla myös vaikuttavana tekijänä koska Inka oli sitä mieltä (ekaa kertaa ikinä), että sitähän ei käsitellä. Keksi nimittäin sijaistoimintoja, äänet häiritsivät ja muka jossain oli ruokaa (frolicin murusia) mitä piti pakolla päästä syömään jne jne.. Mutta sai Inka kehujakin, on ikäisekseen edelleen superhyvässä kunnossa. Inhottaa vaan ajatus siitä, että kohta me ei enää kisata. : ( Masentaa kun tietää, että Kiina ei oo niin hyvällä draivilla tekemässä töitä.

Puhuttiin Elinan kanssa siittä, että koska Inkan pitäisi jäädä eläkkeelle. Elina oli sitä mieltä että tämä vuosi voisi olla Inkan viimeinen. :’ ( Mutta myös sitä mieltä että jos kerran kuussa kisaa ja treenaa vaiks viikkoa ennen kisoja ei olis paha mummokoiralla jonkun aikaa. Inkan kanssa käytiin tänä vuonna kerran tammikuussa, kerran maaliskuussa, pari kertaa toukokuussa. Että ei niitä kisoja niin paljoa ole juostu. Jos tällä mentäis syksyllä ainakin jonkun aikaa, ihan kunnon mukaan. Varasin tosiaan Elinalle edelliskerralla ajat molemmille 16.8. Piiralle yritän päästä kans molempien koirien kanssa, olis hyvä saada Kinan lanne suoraan ja Inkakin tietty kuntoon.

Kiina Tallilla

Käväistiin treeneissä torstaina Kinan kanssa (+ Anun ja Saaran kanssa). Kinan kanssa treenailu oli aika suolesta. Olin itsekin vähän pliisulla asenteella ja ehkä ennakko-asenne oli se, että nooh, ei se kuitenkaan kulje. Osittain kulki ja osittain ei. Kontakteja eikä keppejä tehty koska mulla vaan pamahti hermot sen kanssa. Toivottavasti Kinalle ei jäänyt p*n maku suuhun treeneistä. Ainakin sillä oli kivaa Anun kanssa, se meni paremmin Anun kuin mun kanssa. Anu sai sen räykyttämään enemmän ja juoksemaan lujempaa. Kiinapieni taitaa yrittää vaan miellyttää liikaa mua.. : (

Kokeilin myös Viggo tollerilla 3 hyppyä niin, että jokainen oli takaakiertona. Päällejuoksu ei oo mun vahvin osaaminen ja menikin muutama kerta, että sain Viggon menemään sinne minne mä halusin. Tollaiset kohdat on mulle aivan supervaikeita. Väkisinkin yritän kääntyä koiraa vasten jolloin myöhästyn seuraavilta hypyiltä. Onneksi Anu ja Saara antoivat hyvää vinkkiä. Viggo oli aikas hauska.

Mutta Luusteriluupaahienobclapsi : D meni superhienosti agilityä. Kyllä siitä kiva menijä vielä tulee. Nyt Anun ja Luun touhu näytti oikeasti agilityltä. Luu on aika ihku, emmää omaa beeceetä ku on tollainen tossa lähellä. Luu pääsi ennen treenejä vapaana tulemaan luokse ja kun avasin peräluukun farmarista niin neiti tuli onnella mun luokse ja hyppäsi kyytiin. : D Se on kyllä niin ihana ku on niin mahottoman onnellinen. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s