Pari kesäräpsyä

Kiina tykkää halvoista leluista : )

Kiina ja Vilma ottaa lepoa porukoiden kotipihassa

Kiina ja voikukka (yritin saada sitä ottaan suuhunsa niinku tutin : D)

.. Ja näin kävi voikukalle… : O

Naapurin Saaga staffi : )

Ps. Mun kuvattavat kohteet on yleensä hyvin vähän liikkuvaisia kohteita. Huoh. Omien koirien kuvaaminen kyllästyttää. Miljoonasatayksi kuvaa kun Kiina makaa, sivusta ja takaa… Ja sama homma muidenkin koirieni kanssa.. ; )

Vapaaehtoiset kuvattavat treellä voisi ilmoittautua, haluais kuvata eri rotuja.. Halvallakin pääsis, ainoastaan jollain tyyliin cd levyn kustannuksilla… : )

5 thoughts on “Pari kesäräpsyä

  1. Just tänään mietin, että Luun uimahypyistä vois saada hauskoja kuvia. Pitäis löytää yhteinen lenkkiaika johonkin väliin 😉

  2. Mua kyllästyttää myös omien koirien kuvaaminen jo! Ei niistä saa enää mitään uutta irti, ellen sitten saa jonkun muun hyppäämään Aksun kanssa agilitya, että saisin vaikka agikuvia. Muuten sitten alkaakin kone täyttyä jo niistä koirani edestä ja koirani takaa kuvista.

  3. Sen äskeisen kommentin, joka odottaa muokkausta voi hävittää. mä sitten inhoan tätä, kun nää omituiset tilit vaan hyppää automaattisesti näihin kaikkiin sen sortin blogeihin esille sen jälkeen, kun jotain yhtä blogia varten sellaisen tilin hommaat 😀

    Niin siis mua kyllästyttää myös omien koirien kuvaaminen! Alkaa kone jo täyttyä niistä koirani edestä ja koirani takaa kuvista. Ei enää saa oikein mitään uutta näistä irti. Olisi kiva muuten vaihteeksi kuvata vaikka ihmisiäkin, mutta kun ihmisissä on se vika, että ne alkaa poseeraamaan ja jäykistelemään heti, kun kamera ilmaantuu paikalle. Mä tykkään enempi tilannekuvista, joita ei ole niin paljon lavastettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s