Ei nollan nollaa

Yhes juostaan : ) Kuva:  Mappe Kallio

Lauantaina Nokian kisoissa meillä ei ollut tuuria, ei tuurin tuuria, ei jäniksenkäpälää, hevosenkenkää tai neliapilaa taskussa. Tulosten perusteella päivä jäi tosi laihaksi.. Kiina ei jäänyt laihaksi. Se söi puolet tuosta namipussista, wannabee froliceista. Murtautui kevythäkistä ulos. Ollut varmaan aiemmin niin kiltti että on pysynyt siellä. Naurussa oli pitelemistä kun pikku nuppu tajusi syöneensä ne, mutta mä luulen että Kiina olis enemmänkin sitä mieltä että ne vaan hyppi suuhun…..

Kiina tuhot. Kuva: Mappe Kallio

Kisatulokset jäivät siis tälläisiksi; HYL, 5, 5. No mitäs siihen sitten sanomaan. Paska homma. Pessimisti ei pety (en oikeesti oo pessimisti vaan tooosi kilpailuviettinen), mutta olis nyt luullut ees yhteen nollaan kykenevän. Pettymys ja maanantaivitutus. Lomaltapaluu töihin maanantai. No jos nyt oikein jotain hyvää kaivaa sunnuntailta niin… Hmmmmm… Suklaakakkua sain napostella sillä ajatuksella et kävinpä juoksemassa kolme huonoa rataa.

Rata1 (tuomarina Marjo Heino), 3 viimonen (muistaakseni) este väärinpäin, kolme hyppyä rinnakkain ja viimeistä ei pitänyt hypätä takaakiertona. Olis tullut muuten nolla, ruma se olis enivei ollut mutta iha sama..

Rata2 (tuomarina Marjo Heino), kielto keinulta. Tultiin niin tiukassa kulmassa kepeiltä. Ohjauskuviot meni sekaisin, olis pitänyt pysyä siinä alkuperäisessä suunnitelmassa ja törkätä Inka keinulle.

Rata3 (tuomarina Johann Nyberg), rima tippui. Aikamoinen rata oli, hyvin Mujunen tyyliltään. : ) Töppöstä sai laittaa toisen eteen ja laitoinkin. Meinasin vaan radan keskivaiheilla kaatua totaalisesti, tasapaino horjui noin 4 esteen ajan kun tuntui että jalat ei vie eteenpäin, mutta ne kuitenkin vei. Hiton rima, perkele.

Kiina pääsi pöljäilemään taas koko päivän ajaksi. Tyhmä äiti ei päästänyt lastaan leikkimään koska fyssarikäynti perjantaina Elina Karhumäellä paljasti Kiinasta aika paljon. Jumissa koko koira.. : /

Ravissa liike ihan karmeeta, pomputtaa oikean puolen takajalkaa, laukassa askel hyvä ja puhdas. Tosi hidas kävely aika onnetonta. Oikeassa takajalassa trikkereitä, lanne jumissa. Keskiselkä notkahtaa huonosti ja syvät lihakset kehittymättä vielä sinne. Rintaranka oli myös jumissa mikä saattaa heijastaa myös takapäähän. Tasapainoilu sujui hyvin ja tasapainolaudalla pysyi kyydissä vallan mainiosti. Jatketaan jumppapallolla ja -lätyllä treeniä sekä ylämäkeen hidasta kävelyä sekä siksakkia ja  vielä pienelle alustalle kaikki jalat ja pyörimistä siinä ympäri. Kehittää hyvin noita syviä lihaksia. Piiralle olis hyvä mennä.

Räpsin taas kuvia kisoista, tulee nettiin myöhemmin.. : )

Tää kuva oli pakko laittaa, ihan vain sillä kun on niin outo. : D Tuittu hyppäsi hiukan huonosti tolle hypylle ja hyvä ettei naamallensa tullut..

7 thoughts on “Ei nollan nollaa

 1. Jestas toi Tuitun hyppy olikin hirveä 😦 Näkyi kyllä videollakin, mutta ei ihan yhtä hyvin. Olisi kiva tietää, mitä siinä tapahtui…

 2. Jestas, mikä hyppy Tuitulla! Jos rima olis maxikorkeudessa, niin se näyttäis siltä, että Tuittu telinevoimistelee..ihanko sillä olis tassut kiinni rimassa.

  Munkin niin pitäis saada aikaseksi roudattua noi koirat Karhumäelle, ei oo varmaan kivaa jos sieltä saa kunnon tylytystä, että koko koira ihan jumissa 😦 Kiinalaiselle rentouttavia tsempityksiä!

 3. Joo aika kaameen näköinen loikka onkin.. Miten se ees kykenee tuollaiseen??? :O

  Joo no mä oon jotenkin tottunut siihen kun koiria käyttää huollossa etten nyt ihan lukkoon mee itse kun koirista sanotaan noin. Kun tietää, että Kinankin saa kuntoon.. 🙂

 4. Elina on aika kiltti, kyllä sille uskaltaa viedä 🙂 Jos kaipaa tylytystä, niin kannattaa viedä Piiralle.

  Katsoin hyppyä vielä videolta hidastettuna. Näyttää, että sillä vain luisti/lipesi jotenkin takajalat alta niin, että ne meinasivat heittää selän yli… Oli tosiaan lähellä, että ei tullut naamalleen alas.

 5. Ohhoh, Tuittuhan näyttää siltä kuin se laskeutuisi about taivaasta! Hyvä, ettei käynyt sitten pahemmin.

  Pienestä se on agilityradalla kiinni, nollat siis. Oprin nollataival katkesi useimmiten liitokontaktiin, joka söi hivenen motivaatiota. 😀 Ah, meikäkin pääsee pitkästä aikaa kisaamaan ensi viikonloppuna. Ykkösiin, lainakoiralla, mutta silti. Kisaamaan. 🙂

 6. Inkallakin on oikeasti toooosi paskat kontaktit, videolta näkee kuinka hyvin onkin opetettu. 😀

  Lainakoiraa olisin minäkin vailla, joku supermoottorilla varustettu terrieriräyhä tänne kiitos. Olis aivan unelma saada kiihkohullu koira kuin motivaatioköyhä koira.. Ehkä se seuraava sitten on sellainen.. 🙂 Ja kiroan kuumakallen taivaisiin..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s