Treeniä ja oivalluksia

Keskiviikkona oltiin Anun ja köörin kanssa treenaamassa tallilla. Kiinan kanssa tehtiin kontakteja namikipolla. Missä nakki??!?! : ) Puomin alastulolla saatiin muutama hidas toisto, mutta hetsaamalla paremmin. En ottanut remmillä kuin kerran koska Anu sanoi että sama vauhti ilman remmiä ja remmin kanssa. Hyvin se eteni vaikka jäin itse taakse. Paikan hakeminen oli nyt parempaa ja saatiin lopussa pari oikein hyvää puomia tehtyä. A-esteellä ei ongelmia, siellä paikka on hyvin selkeä ja tulee ihan kivalla vauhdilla. Keinua myös namikipolla mutta keinun ponnaaminen takaisin ylös vähän huolestuttaa.. Tehtiin jotain ratapätkää jossa tein muutamia erilaisia ohjausvariaatioita. Sellainen ohjaus mikä Inkalla olisi toiminut, oli Kiinalla huono. Oman liikkeen pysähtyminen stoppaa myös Kinan vauhdin. Valsseissa olen liikaa Kinaa vasten.. Anu huusikin mulle, että liiku liiku (pitäiskö alkaa kuunteleen tätä aina kun treenaa/kisaa : ) ?? Sain kai ihan ok pätkiä tehtyäkin. Kiina tuntui olevan vähän pliisu. Keppejä tehtiin taas kuudella sekä verkoilla. Lähetin sen erilaisista kulmista ja vaihdoin puolta syötön jälkeen. Otettiin verkkoja pois ja kun loppuun jätti verkot niin kaikki meni hyvin. Kun senkin otti pois, alkoi Kina epäilemään että tekeekö se oikein. Hetken aikaa seisoi paikoillansa ja peruutti takaisin ja meni oikeasta välistä pihalle. Tehtiin vain muutamia toistoja näin koska ikävää että alkoi miettimään liikaa oikeaa väliä. Lopuksi kaikkiin keppeihin verkot kiinni ja tehtiin vauhdikkaita toistoja, kivoja sellaisia loppuun. : )

Lopuksi Kiina ja Luusteri pääsi juoksemaan taas keskenään.. On se Luu aika etevä, ihan kuin se näyttäisi joskus tietävän paremmin mitä siltä vaaditaan agilitykentällä.. ; )

Torstaina matkasimme Kinan kanssa helsinkiin. Heitin kavereita laivalle ja samalla reissulla kävin moikkaamassa Karoa ja koiria sekä Tuomasta. : ) Ekaks käytiin treenaamassa agilityä. Näin myös samalla Kinan veljen Nemon jota olen siis viimeksi nähnyt pentulootassa kasviksen luona. Nemo oli aika hauska veijari, tosin Kina ei tainnut olla samaa mieltä kun Nemo oli aika innoissaan uudesta tytöstä. Kina pisti hännän koipien väliin ja naksautteli hampaitansa. Pikkulikka uskaltaa näköjään jo tehdä noin.. : O

Treenasin ekaks Kinalla kontakteja, meillä oli maailman paskin palkka ikuna, kuivia nappuloita. Unohdin hyvät namit kotiin. Puomilla himmaili ja ne olikin aikas kaameat. Huoh. A-esteellä kontakti kiva, nopeasti alas ja tassut maahan. Keinua treenasin että ekalla kerralla huusin vaan kiipeekiipee, jaiks.. Tulikin sitten aika komea lentokeinu. Ei keinu käsky  ole kiipee kiipee vaan keinu. PRKL. Onneks Kiina ei pelästynyt. Hyppysuoralla ei taaskaan oikein meinannut hakea hyppyä ja muutenkin vähän laamaili.. Keppejä tehtiin taas kuudella, etenemä ei ollut mikään huippu tylsän palkan takia, mutta tulipahan treenattua. Sama homma kuin viimeksi, vika väli tuntui enemmänkin ahdistavan kuin olevan kiva juttu. Ihan kuin olisi kysynyt lupaa pois kepeiltä ja namikipolle. Karohan sen keksi, namikippo oli sama kuin ruokakippo. Ei mikään ihmekään että kysyy lupaa kun kotona tulee nenille jos kipolle varastaa.. : )

Kriisi oli aika super etevä. Kyl mä taidan olla vähän kade. ; ) Se on niin hienosti koulutettu ja superhienot kontaktit ja kepit. Siitä tulee kyllä tosi makee, oottakaas vaa ku Karo pääsee kisaan Kriisin kanssa.. ; )

Sillä välin ku me oltiin treenaamassa, Tuomas oli kokkaillut meille syötävää ja Karo tehnyt ennen treenejä suklaakakkua jonka tuuppas sitten mulle mukaan. Hmmmmnaaaaammmmnamnam. Sitä sitten puputettiin onnellisena. Kiitti Karo ku sain tulla kylään, oli kiva nähdä Kriisin live aksaa ja Popoakin tietty. : )

Ps. Keinu meni mietintään, 2on 2off vs. pelkkä pysäytys ja vapautus?!? Koska Kinalla (reilusti alle 10kg) keinu ponnaa ikävästi takaisin mahaa kohti.. Herkkispyllylle saattaapi tulla ahdistus tuollaisesta, siksikö puomi tuntuu vähän prakaavan?! Jospa keinu 2on 2off meiningillä ei oliskaan meitsin juttu.. Karon kanssa tätä tuli pohdittua ihan aiheesta, ihan vain siksi ettei tulisi loukkaantumisia ja sitä me vähiten kaivataan Kinan kanssa, ei ees sitä henkistä.. : /

2 thoughts on “Treeniä ja oivalluksia

  1. No mut kiitos kauniista sanoista 🙂

    Ja tosiaan Kina vaan kisaamaan heinäkuun lopussa! Ja sitä ennen toki agirodussakin! Ja se ruokakuppi pois!! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s