Jaksaako vielä?

Vilma, 14,5 vuotta. On jo kovin vanha. Sitä väsyttää usein, se nukkuu paljon. Ruoan se haistaa ja ruokailuajat muistaa. Nautiskelee päivistään lepäillen ja köpötellen maksimissaan korttelia ympäri. Vauhti ei ole kova, mutta mihinkäs tässä valmiissa maailmassa pienen vanhan mummokoiran olisi kiire? Tasapaino ei ole kovin hyvä, saattaa mennä mukkelismakkelis ihan yhtäkkiä. Peruuttaa se ei enää osaa. Pihalla kuin lumiukko.

Kauanko se jaksaa vielä? :´/

3 thoughts on “Jaksaako vielä?

  1. Eipä sitä kannata etukäteen pohdiskella, vaan nauttia vaan jokaisesta päivästä mummokoiran kanssa 🙂 Meillä Hanni on saman ikäinen, joskin ilmeisesti hieman parempikuntoinen. Syksyllä tulee 15v täyteen. Paljon enemmänhän se nukkuu, kuin mitä ennen ja kuulo on heikentynyt. Hyvin jaksaa kuitenkin edelleen lenkit muiden mukana, liikkuu vikkelästi ja jaksaa hyppiä sohville sun muille aivan kuten ennenkin 🙂 Mä vähän luulen, että Hanni on sellanen, joka lähtee saappaat jalassa. Siis siltä vaan löytyy yhtäkkiä jokin ja se on menoa sitten.

    Rapsut mummokoiralle! 🙂

  2. Ei kai sitä kannatakkaan pohdiskella.. Usein vaan käy mielessä et kauanko Vilma jaksaa olla täällä vielä. Kun on päiviä että sillä pyyhkii tosi hyvin ja päiviä kun se ei jaksa juuri mitään.. Kaikista raivostuttavinta on toi pidätyskyvyn puuttuminen. Tulee sitte iha suoriltaan sisälle ja ei se ees osaa pyytää enää ulos.. :O

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s