Vähän tokoiluakin välillä

Kotipihatokot oli vuorossa tänään. Hyvin pienimuotoiset noin puolen tunnin mittaiset treenit.

Ruutua, seuraamista (+ kääntymisiä), maahanmenoja, luoksetulon maahanmenoa niin että vieressä merkki, puista & metallistakapulaa.

Ruutuun laitoin kosketusalusta, pieni ruskea koira pomppi kuin rusakko ihan tohkeissaan sinne ja tällä kertaa stoppasi eikä jojottanut liikettä pois alustalta, mahtihieno. Lähetin sen vinosta kulmastakin niin nuuskasi ruudun merkkiä ja ponkaisi taas alustalle.

Seuraaminen oli hankalaa epätasaisella alustalla, mutta silti halusin seurauttaa kun ei olla pitkään aikaan tehty sitä. Kääntymiset oikealle oli oikein hyviä, erittäin napakoita ja palkkailin heti kääntymisestä kun kontakti pysyi. Vasemmalle käännöksiä tein pari ja vähän ehkä vielä jyräsin Kinan päälle, joten pyörimme toistaiseksi taasen ympyrää ja opettelemme takapään käyttöä.

Seuraamisesta maahanmeno oli tosi hyvä, väkisinkin vaan käsiapu tunkee mukaan.. Grrr..

Luoksetulon maahanmenoja tehtiin merkillä niin, että halusin pysäyttää Kinan merkin kohdalle. Kerran valui yli, mutta en ole varma siitä missä kohtaa annoin sille käskyn, mutta maahanmenon nopeus. Mii laikii, tuollaisen kun saisi aina! Toisella kerralla pysähtyi merkin kohdalle. Maahanmeno oli myös ripeä, mutta ei niin ripeä kuin edellinen.

Kapulaa heittelin aluksi puisella versiolla, taas supertohkeissaan. Palkkasin leluun ja palkkautui tosi hyvin! Ei jäänyt kaipaamaan nameja vaikka namikippo täynnä ruokaa (tosin kansi päällä) parin metrin päässä. Metallista ei meinannut eka ottaa suuhun (kai se ällötti) mutta nappasi kuitenkin ja toi vauhdilla. Heitin myös pari kertaa metallista ja palkaksi puisen heitto, vähän meni hämilleen mutta tykkäs kuitenkin. Loppupalkaksi tästä isot rapsutukset.

Loppuun vielä 3min paikkamakuu pihassa kun mummelitkin pyöri eestaas Kiinan edessä. Kävin hakemassa postit ja viemässä treenikamat ulko-ovelle monen metrin päähän. Vaihtoi lonkalta toiselle mutta muuten aikas rauhallinen. Palkaksi Kina sai ilta ruoan. : ) Hieno eläin! Intoa ainakin oli vaikka kuinka kun ei hetkeen olla tehty mitään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s