Epäonnea, onnea, epäonnea, onnea….

Perjantaina kun täällä tampereellakin oli kunnon helteet ja auringonpaiste, käytiin Anun kanssa lenkillä (=seistiin siis paikoillaan ku ei jaksanu kävellä) ja testailin uutta putkea. Nooh, en saanut meidän yhteistyötä toimimaan eikä mulla ollut minkäänlaista käryä millä hiton moodilla liikkuvasta kohteesta saa niitä kuvia.. Ja vielä lisäksi se, että autoni ilmastoinnissa on jotain vikaa kun ei se toimi. Huoh. Juuri kun on tooooosi lämmin.

Ruokaa? : )

Lauantaina oltiin kisaamassa Maijun kanssa Hattulassa (jossain vähä ennen hämeenlinnaa), tuomarina kahdella ensimmäisella radalla toimi Heidi Viitaniemi ja kolmannella Rauno Virta.

Ensimmäinen rata aiheutti alkuunsa jo vähän harmaita hiuksia kun puomin ja a-esteen alla oli putket. Tosin ei ne ihan tyrkyllä olleet mutta silti.. Saatiin kuitenkin rata ihan suht sujuvasti läpi, mutta loppupäässä taisin karjaista riman päällä Inkalle jotain tässätässää ym. Tulokseksi siis 5. Pidätin taas jonkun verran kontakteilla..

Toinen rata olikin hyppäri ja niille radoille mun on niin kiva mennä kun ei tarvitse ressata. Luukutimme ihan hyvin, mummo juoksi itsensä nollalla läpi ja sijoituksemme oli 2.

Kolmas rata olikin jo vähän haasteellisempi, pari eri putkien suuta lähekkäin mutta sain kuitenkin vietyä oikeisiin putkiin. Heti kakkosesteen takaakierto meni vähän yli, siitä siis kielto kun tyrkkäsin sitä niin ettei se hyppää viereistä estettä.. Puomin kontakti oli hidas mutta ei sentään porsastellut ollenkaan. Lopussa kun heitin Inkan putkeen ja lähdin äkkiä kipittämään puomin toiselle puolelle heittääkseni sitä renkaalle, ihmettelinkin kun Inkalle kesti. Se tuli sieltä ulos mistä sisälle mentiin. : ) Eli siis siitäkin sitten virhe. Heitin uudestaan putkelle koska halusin nähdä irtoaako sivuttaissuunnassa renkaalle. Hyvin toimi! Keinu oli vähän hidas ja mä jotenkin kuvittelin et meillä oli jo hylky alla niin laiskistuin loppua kohden.. Aina kuitenkin pitäisi muistaa ohjata kunnolla loppuun asti vaikka olisikin hylky tai virheitä alla!

Palkintojenjako. Kuva: Juha Karimäki

Lopuksi kisojen jälkeen käytiin etsimässä Ellille järvi (hei miettikää, Elli on westie, westiellä on raskas turkki ja Elli rakastaa uimista : D) ja se oli ihan tohkeissaan. Elli on kyllä aika ihq westie, ei ole toista samanlaista. Paljon samanlaisia eleitä kuin Vilmalla. : )

Näin myös Nyytin (Kirsin kasvatti) joka on siis Kinan äidin Safiirin lapsen Lunan pentu.. : D Kivan oloinen oikein kiva typykkä. Kina oli alkuun vähän turhan tosikko Nyytin kanssa mutta tuli oikein kivasti toimeen, leikiksi eivät jaksaneet vääntää kun oli niin kuuma. Sain myös Nyytin perheen Juhalta vinkkiä liikkuvan kohteen kuvaukseen (lähinnä siitä, että mikä ohjelma on paras ottaa kuvia)  ja kokeilinkin heti ja sain muutamia onnistuneita otoksia. Tässä muutama räpsy alla.

Bordercollie Into

Sunnuntaina olin katselemassa Kinan kanssa Takkujen kisoja hervannassa. Muutamia kuvia sainkin räpsittyä, mutta sitten hetken päästä runko alkoi kenkkuilemaan. Heitti jotain error99 ja kuvaaminen jäi sitten siihen. Voihan paska! Täytyy heittää kamera siis huoltoon, toivottavasti ei tuu olemaan mikään superkallis reissu kun toi putkikin tuli hommattua iha justiinsa.. : / Että mä vihaan tekniikkaa kun reistailee, ei olis varaa ostaa nyt uutta runkoa. Ja kun uuden rungon hommaan niin mä ostan sit suoriltaan esim jonku Canonin 7D’n enkä 550d tahi 1000d’tä.. Huoh.

Kiinan kanssa tehtiin pari kontaktihommaa harkkaesteillä mut ei sitä kiinnostanut kuumalla ilmalla tehdä töitä ollenkaan ja pliisuili sen minkä kerkes. Seuraamistakin otin mutta oli aikamoista haahuilua.

Tässä muutama räpsy sunnuntailta;

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s