Superhienot treenit.. Nooooot!

Tätä se teettää kun viettää railakkaan vapun tietäen et lauantaina on pakko treenata ku sunnuntaina menee kisoihin ja Inka on viimeksi nähnyt esteet ehkäpä noin 2kk sitten. : )

Hiukkasen alikuntoinen olo, ei oikein jaksanut juosta saatikka käskyttää koiraa, onneksi Inka palkkaa itse itsensä hiirensä kera mutta Kiinaa pitää leikittää. Olin kovin huono.

Inka aloitti ratapätkällä ja virheitä kerättiin roimasti, sinkoili taas miten tykkäs ja toistoja otettiin eikä ne niistä juuri paremmaksi muuttuneet. Huoh. Kiinan kanssa sama pätkä ilman keppejä. A-esteen kontaktilta tuli läpi kerran mutta muisti seuraavilla kerroilla jutun juonen taas. Rengas ei ollut tänään yhtään tuttu juttu ja meni sivusta muutaman kerran ja taisikin kolauttaa itsensä siihen. Kaahotti taas enkä saanut sitä kääntymään tiukasti. Pussiin ei meinannut millään mennä tai meni mutta ei lähtenyt kuin takaisinpäin. Sitten kun muutama toisto tehtiin, lähti se seuraavilla kerroilla hypyn sijasta pussiin. : O Keinulla käytin mitä ihmeellisimpiä käskyjä. Puomi oli hidas.

Tehtiin vielä kerran-pari puomia palkalla. Nopeammin meni mutta tarvis edelleen tehdä aina satunnaisesti remmitoistoja, että voi hetsata kunnolla. Ja käskytin taas tässätässää tyhmissä kohdissa. Superhienot treenit ku ohjaaja oli pihalla ku lumiukko.

Lopuksi vielä Kinan kanssa helppoa hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy-putki suoraa. Nopeamminkin olisi voinut mennä mutta menkööt.. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s