Valmennusringin eka miitti!

Meidät siis valittiin TamSKin tokovalmennusryhmän varakoirakoksi. Tänään oli eka tapaaminen kangasalla. Tuttuja naamoja oli mutta kaikista tutuin on Kati bc Inton kanssa. Aluksi kerrattiin että mikä ringin tarkoitus on, kauanko tämä ko ryhmä toimii ja ihan perusjuttuja et koska jatkossa treenataan jne. Mutta vielä jäi vähän auki että siis osallistutaanko me Kiinan ja sitten Virpi tolleri Vinin kanssa vain ja ainoastaan niille kerroille kun koirakkoja on poissa vai mitä. Kun vastausta tuli erilaista eri ihmisiltä. Nooh. Täytynnee tuo vielä selvittää myöhemmin..

Päästiin loppujen lopuksi hiukkasen treenaamaan, tein Kinalla ekaks pari namiruutua, tyhjän ruudun pari kertaa ja taas namiruudun. Hyvin se lähtee ruutuun, mutta kun palkkaa ei ole ruudussa -> nenä maahan ja haisteluksi missä palkka on. Leluun vaihtaminen tuntuu tosi työläältä ja sitä pitäisi työstää oikeasti. Olis vaa nii paljo helpompi palkata. Kati ehdotti alustaa, jota saatan kyllä kokeilla hyvinkin piakkoin. Kun ei tahtois kovin pitkään enään huijata koiraa tyhjään ruutuun.

Noutoa puu- ja metallikapulalla. Kerran jätti metallin nostamatta, mutta muuten ihan jees. Metallin nouto alkaa kans olemaan ihan hyvällä mallilla. Pidin tällä kertaa koirasta kiinni vähän innon nostattamiseksi. Toimii!

Luoksetulon maahanmeno valui ja valui. Käsky  ja hetken päästä vasta maahan. Ja muutenkin tuli pohdittua taas sitä että kannattaako sitä pyytää sivulle, jättää istumaan ja sitten mennä käskyttämään luoksetulosta maahan. Kun ei tälläistä liikettä ole edes kokeessa. Siivekkeen tai jonkun muun obstaakkelin kiertoa suosi Kati ja tuohon varmaan ryhdymme, hauska leikki. Ps Into teki sairaan makeen seisomisen. ; )

Seuraamiseen kääntymiseen saatiin vinkkiä Lotalta (Korventausta, flätti Senni) ja Katilta. Ihan hyviä vinkkejä sain, eli työstämään vaan. Mun käännökset tuppaa pyöristymään liikaa aina. Keskittyminen kuntoon noihin ja takapäätreeniin kannattaa kiinnittää kans huomiota ja treenata vaiks ekaks pyörimällä isompaa ympyrää ja vähitellen niin että pyörii paikallaan vasemmalle. Oikealle käännös ei ole niin paha (jota en siis tehnyt tänään) mutta saisi olla napakampi. Sivulletulon paikka on taas vähän hakusessa, täytyy oikeasti alkaa palkkailemaan vain hyvästä perusasennosta. Luoksetulossa tulee nätisti suoraan asentoon sivulle, mutta muuten peffa menee liikaa mun selkäni taakse. Ei se ennen kyllä ole noin tehnyt, pakko puuttua heti tuohon. Minä haluan 10+ perusasennon ja piste. : D

Kiina on kyllä kiva harrasteeläin tokoon. Kyllä sen kanssa kisoihin viimeistään syksyllä. Onko koulareilla niin väliä, olishan ne tietty kivat mutta vielä kivempi olis se FI TVA.. Ohoh, jopas on suuria suunnitelmia, mutta pitää olla. Kilpailuviettinen ku olen… Katsotaan mihin rahkeet riittää : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s