Aina ei kannattaisi treenata

Kuva arkistoista vuodelta 2009

Ehkä ei olis kannattanut treenata la-iltana. Mä olin ollut töissä koko päivän ja Anu herännyt jo ennen kukonlaulua kisoihin.. Happi oli sellainen puolikuntoinen, epäilin flunssan tuloa (joka sitten diagnosoitiin poskiontelontulehdukseksi maanantaina) ja muutenkin väsy painoi.

Tehtiin sellaista ratapätkää alkuun missä oli monta putkea ja hyppyä. Tarkempaa selitystä ei jaksa treeneistä tehdä muutakuin että jalat eivät tuntuneet vievän eteenpäin. Olin jäljessä ja turhauduin kun en saanut Kinaa kääntymään tiukasti. Uskaltauduin ottamaan haltuunottotreeniä ennen hypylle. Palkkasin muutaman kerran hypyn eteen lelulla ja muutaman kerran sen jälkeen. Todellakin toivon ettei tästä ole haittaa kun oon pääasiassa yrittänyt vaan saada likkaa liikkumaan ja turhat haltuunotot ja löysiin käännöksiin ei olla puututtu. Ihan hyvin se reagoi eikä tuntunut ahdistuvan käskytyksestä. Enpä nyt tiedä oliko kauhean onnistuneet treenit kun remmipysäytykset a-esteelläkin meni ainakin mun osalta päin pläsiä. En ottanut tarkkaa otetta remmistä ja se pääsi lipsumaan läpi monta kertaa. Pakko lopettaa treenit, puomia otettiin vapaana vaan, pitäisi hetsata remmissä että se vauhti maksimoitaisiin. Kerran muuten tuli a-esteeltä ja puomilta läpi, mutta huomautuksella hakee oikean paikan mutta mielestäni hidastaa hiukkasen..

Lopuksi tokoa, s-m vaihtoja hissitreenillä. Palkkasin pentele tosi usein siitä että se liikutti takajalkojaan. Hiukkasen otti päähän, pitäisi treenata useammin niin oikea suoritustapa jäisi apinan kaaliaivoihin! : D Noutoa tehtiin muutaman kerran, ruutuun lähti laiskasti ja seuraaminen oli perseestä. Ja mä kiukuttelin väsymystäni koiralle. Hieno ohjaaja olen, kertakaikkiaan.

Ja olin vielä niinkin hieno että palkkasin lelulla Luusteria kun se ohitteli hyppyjä. Tsiisus, sen kanssa pitää olla satakymppikunnossa kun se on iha jäätävän nopea liikkeissään. Hehe, en oo kyllä yhtään kateellinen Anulle. Tai ehkä sitte joku päivä oon ku se koira on valmis, siitä tulee nimittäin älyttömän makee! Me pistetään Kiinan kanssa Luufanikerto pystyyn! Asiasta moottorisahaan.. Kiina muuten on vähän aikuistunut käytökseltään Luuta kohtaan, näyttää kivasti hammaskalustoaan ja muutenkin ei lähde leikkiin niin helposti. Mutta kyllä Luu on silti aika ässä bc. : ) Mitä enemmän tuota rotua näkee, sitä enemmän sitä ehkäpä alkaisi tekemään mieli? Mutta ei, ei vielä. Ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa kun mulla on oikeasti aikaa eli ei koskaan. Luusterilla kun on virtaa vaikka muille jakaa. Se on kyllä ykkösbc vaikka se onkin toooosi kahjo! : D

Ollaan muuten aktivoiduttu keppien kanssa, sain ostettua verkot vihdoinkin 12 kepille (jotka myyn meitin seuralle myöhemmin) ja aloitettiin treenaamaan kuudella kepillä ja naksun kanssa. Naapurit ei taida tykätä jos koirani pieni kuumuu ja möykkää ulkona. Siksi naksuleikkiä, se on Kinan mielestä hurjan hauskaa. Eiköhän me aleta saamaan keppejä kuntoon tässä toukokuun aikana kun jaksetaan ahkerasti treenata.

Tokojutuista sen verran kun nyt oon ollut kipeä, otin m-s vaihtoja hissitreeniä siis. Että meni hermot niin mulla ja koiralla. Ei kai kannattaisi treenata tuota ainakaan kun on vähän huono olo itsellä. Jospa aloittaisin taas naksuttelemaan takajalan nostosta, jotta saataisiin joskus diagonaaliset kuntoon..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s