Pieni tytöntyllerö täyttää vuosia!

Niin se aika vaan kuluu. Tänä vuonna 11.4 Kina täyttää jo 2 vuotta! Vastahan se tuli.

Onnittelut siskolikoille, Ruulle ja Serille sekä veljelle Nemolle. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita vielä luvassa, ihanaa yhteiseloa. Aikuisikään kasvamista ja ennenkaikkea treeni-iloa ja Kinan kanssa pitkään odotetun kisauran alkamista agilityssä. Kaikkea on mahtunut pikkuKiinan 2 vuoden elinikään ja silti se osaa olla maailman onnellisin pieni mösömasuni mun. ❤ Se tykkää kaikista ja tulee kaikkien kanssa toimeen, huonoina päivinä sen voi vaan ottaa kainaloon ja siltä saa pusuja ja se huokailee maailman onnellisimpana koirana kainalossa. Ja kun treeneihin lähtee, se hyppii neljällä jalalla ilmaan ja kaahailee rappukäytävässä eestaas. Tutkii kaikki mahdolliset pelit ja rensselit mitä otetaan mukaan, että onhan varmasti lelut ja namit mukana.

Pieni ötökkäni mun on järettömän kiva pakkaus ja siitä mistään hinnasta luopuisi en. Helppoa yhdessä kasvaminen ei ole ollut, mutta mitä elämä olisikaan ilman vastoinkäymisiä. Me Kiinan kanssa mennää kaik yhes koos vielä monta vuotta. Mun oma pieni hölmöläisapinani. Onnea Kina! ❤

Ps. Sä et saa mitään spessuherkkuja kun söit mun auton pesusienen miljoonasataziljoonaan osaan! : D  Ei vaiskaan, synttärikemut vietetään parhaimman harrastuksen parissa, agilityn epiksissä! JÄNNITTÄÄ!

Vasemmalta; Kina, Ruu, Nemo & Seri 8vk

Kina 15vk

Kina 4,5kk

3 thoughts on “Pieni tytöntyllerö täyttää vuosia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s