Pomppa on POP!

Kuulun facebookissa ryhmään ”Pomppa on pop” ja sitä kautta sain vihiä että Pompan Meri myy edullisemmin huonompilaatuisia pomppatakkeja joita kutsutaan nimellä ”rapinatakki”, nämä takit oli edullisempia mutta eivät kestä yhdessä vettä että pakkasta, mutta mä silti halusin tilata Kiinalle toppapompan koska hinta oli vain 20euroa!! Ja pakkasella minä sitä ajattelin käyttää! : ) Me suositellaan Pomppaa!

>> klik klik

PerusPomppa, jo aiemmin tilattu (www)

ToppaPomppa (tilasin ensi talvea varten : )) (www)

Ja iltapäivän kuvasatoa kun treenattiin pihalla..

Kina todistettavasti noutaa 😉

5 thoughts on “Pomppa on POP!

 1. Mä en koskaan edes ajatellut, että noiden pitäis pitää vettä 😮
  Harmi, ettei ole tarvetta takille. Aksu käyttää ainoastaan agitreeneissä talvella ja pikkukoirilla on jo riittävä takkivarasto .

 2. Onpas Kiinasella vallan tyylikäs pomppa :). Ja noutokin näyttää sujuvan oikein mallikkaasti :). Pureskeleeko Kina muuten kapuloita? Ehkä lähinnä tuollaista puista ;). Metallista ei varmaan tee mieli järsiä edes pahimmalla hakettimella ;).Luin tossa sun Turun reissusta ja olipa Kinalla mahtavan näköinen kontakti A:lla ;D ;D. Just sellainen ”voittajailme”… Olisipa ollut mukava olla itsekin katsomassa, jos ykkösissä taso-ja rotukirjo oli ollut niin laaja.Liekköhän miten paljon ollut ns. ”ensikertalaisia” mukana jos oli ollut linjaukset niin pahasti pielessä..*miettii*..Niih..on se vaan haastava laji, tämä agility 🙂

 3. Kiitos, Pompat on kyllä oikein näppäriä ja kun Kirsille annoin vihiä, sekin meni ja tilasi kaikille (kai?) sellaiset. 😀

  Kina ei pure kapulaa ei puista eikä metallista. Haha. Kulkee kai suvussa kun Safikaan ei järsi ollenkaan. Joskus mälvännyt suussa mutta kapula on pysynyt ”puhtaana” kunnes lainasin kaverille sitä jonka koira tais olla aika intopiukeena. Eikä se haittaa kun ei Kina oo tähänkään mennessä purrut niin tuskin se aloittaa vaikka innolla kapulalle juoksee!

  Joo Kinalla on kyl tosi kivat kontaktit (jossain oon ees onnistunut haha) ja laitan tänne taas videota tämän päivän treeneistä jossa puomi ja keinu oli osana treeniä ilman palkkaa. Hienosti toimi ekan kerran ku oli noi radalla.

  Voipi olla että ensikertalaisia oli tosi paljon ja ykkösissä saattaa nutaa kaikki ne jotka eivät onnistu tms. eivätkä nouse ylöspäin. Tai sitten niille vaan yksinkertaisesti ei ole opetettu ja kun linjojen katsominen tulee ajan kanssa ja siitä kun koiran kanssa treenaa ja kisaa. Silloin oppii rataantutustumisessa tietämään missä koira on silloin kun itse olet tietyssä paikassa. Eihän tähänkään mitkään fysiikan lait päde joten 99% varmuudella mäkin tiedän esim missä Inka on jos teen jotain väärin/oikein radalla. Kiina on vielä suuri mysteeri..!!! 🙂

  Haastavaa on, mutta menkööt. Kiva voittaa itsensä joskus ja onnistuu pienissäkin jutuissa.. 🙂 Ja että saa yhteistyön pelittämään koiran kanssa, se on se juttu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s