Turun turistit

Käväistiin eilen turkusees Anun ja Nipsun kanssa (oli Luusterikin mukana). Päätin lähteä vaan völjyyn mukaan kun Anulle olis tullut niin pitkä kisapäivä yksin (ihan kuin se ei muka pärjäis yksin : D ) mutta seuraksi lähdin ja opintomatkalle. Ja mikä opintomatkan syy.. Hmm. Taisi olla se, että halusin nähdä ykkösluokan ratoja ja tasoa. Radat olivat suhteellisen vaikeita, ensimmäinen oli iisi (Marjo Heino) mutta kakkos- ja kolmoskisan radat (Heino ja Luomala) olivat jo astetta vaikeampia niinku ykkösen radoiks. Ainakin mun mielestä, jopa kolmosissa on joskus helpompia ratoja..

Mä en tiedä onko hullua lähteä mukaan turkuun turistiksi ja herätä 05.15 ja paluu kotiin illalla 7 jälkeen. Oli tosin ihan kiva päivä, käytiin vähä lenkkeilemässä, treenattiin pienimuotoisesti tokoa ja agilityä harkkaesteillä. Tokoa tehtiin siis ihan sivulletulojen ja miniseuraamisten kera, vähän häiriötä. Seuraaminen oli vaikeampaa koska tila oli ahdas, mutta pieni elukka piti ihan jees kontaktia. Agilityharkkanurkassa tehtiin mini a-puomiyhdistelmää (meijän seuralle kans tollane!!) lelupalkalla, häiriintyi tosin siitä kun samperin pässit tunki samaan aikaan harkkaesteille kun joku tekee siellä jotakin. Ei sillä että mä en tosiaan kisannut vaan huvikseni treenailin, mutta sääntö numero yksi; ANNA RAUHA HARKKAESTEILLÄ TREENAAVALLE! En mä nyt siellä koko päivää tuhlannut, mutta jos olisin ollut Inkan kanssa, olis kanssakilpailijt tai treenaajat ym saaneet huutia. Ei kolmoset noin pahasti ryssi samaan aikaan vaan antaa rauhaa. Kaikkien koirat (esim Inka) ei ole sosiaalisia vaan syö toiset koirat jos tunkee liian lähelle. Etiketit ei siis kunnossa!! gRRR!

Tehtiin myös parilla hypyllä takaakiertoja ja putkeenlähetyksiä, jeii! Vähän jopa ehkä pääsi harmittamaan etten ollut ilmoittanut ees yhteen kisaan. Se näytti niin kivalle. Kyllä me vielä Kinan kanssa kisataan ennen kesää, se on jotenkin niin ”parantunu” ja suorittaa ihan jees motivaatiolla rataa ja se on tosi erilainen kisapaikoissa. Täpinöissään! : ) Pihalla otin pari räpsyä siitä a-esteellä kun Anu ohjasi (tai no mitä nyt yhdelle esteelle ohjata voi : D ) ja kerran tuli läpi, pari kertaa haki hyvin etutassut maahan. Ja itsekin tein pari toistoa niin hyvin meni, kyllä noilla kontakteilla voisi lähteä jo kisaamaan! Harkkaesteillä sisällä tehtiin myös keinua joka meni kans ihan hyvin, tilaa vaan oli tosi vähän joten hirveästi vauhtia ei voinut ottaa..

Kato äiti mä osaan!! : )

Mutta Nipsu shellie teki Anun kanssa taas nollaradan voitolla! JeiiI! Nipe on niin pro ja kohta ne on jo kakkosissa, siinä sheltissä on kyllä asennetta! Ja on ohjaajassakin! Radat videolla löytyy taas Anun blogissa, sieltä voi käydä kurkkimassa et onko ne radat oikeasti ykkösten tasoa. Tästä asiasta voi olla montaa eri mieltä!

(Tämä kuva otettu Anun äitiä varten ; ) )

Itse olin tosi pettynyt ykkösten tasoon, mutta kivaa oli se että rotukirjo oli niin laaja. Meni mm. leonbergi ihan sairaan hienosti! : ) Syy miksi olen pettynyt on se, että kontaktit oli tosi monella toooosi huonot, paikkaa haetaan ja kun melkein on oikealla kohdalla, ne pomppaa pois kontaktilta. Ja niillä joilla oli hieno nollarata alla, viimeisellä kontaktiesteellä femma kun ohjaaja hätiköi. Kannataisi miettiä, että pitäisikö alusta asti vaatia oikea paikka hätiköimättä kisoissa ettei sitten kolmosissa tarvi alkaa opettamaan kontakteja uudestaan. Nimim. kokemusta on! Ja ohjaajat näytti (osa siis, ei voi yleistää) olevan tosi pihalla linjauksista. Osa onnistui superhienosti ohjausvalinnoissaan ja osalla meni ihan päin honkia. Mutta ottaa tosiaan huomioon sen, että mä oon harrastanut 13 vuotta ja suurin osa ykkösistä ehkä vähemmän. Onneksi ei kukaan ole seppä syntyessään ja kaikkea oppii. Olisitte nähneet mut ekan kerran (tai no ekat 5 vuotta) kisoissa niin mulle oltais ja kyllä taidettiinkin nauraa. Että näin. : ) Hyviä koirakkojakin oli tosi paljon, mahtavasti kaksi nollaa teki australienkelpie Visa, se on niiiin makee mun mielestä! : ) Heistä kyllä kuullaan vielä!

Laitan illalla pari kuvaa tänne reissusta. Mm. Turussa Tampere on Tempere!! Anun navigaattori tais olla kujalla mutta syytettäkööt turkua tainno auraa. Hahaha!

Luusterin tsekkauspaikat ; )

Aidan ali on hyvä kurkkia!

Mutta sylistä on vielä paremmat näkymät! : )

Ja näin turuuus! TEMPERE : D


Tässä videoklippiä viime perjantain treeneistä:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s