Piiiiitkä perjantaiiiii!

Perjantaina treenattiin tallilla (ei navetalla, sori Maijuu! : ) ) kera Kiinan, Anun (+Luu, Nipsu, Tuittu) sekä Katin (Into, Svante). Kehittelin taas ”helpon” ratapätkän mistä tulikin yllättäväää.. vaikeahko. Ainakin mulle ja Kiinalle. Anu oli kuvailemassa ja Kati leluvahtina. Saatiin mentyä vaikeammatkin kohdat mutta toki vauhti sitten hiipui. Ei kuitenkaan kauhean pahasti. Aluksi tein toiselle hypylle backlappia mikä olikin huono juttu koska tarjolla ei ollutkaan enään vaan yhtä estettä vaan monia. Joten peruspyöritykseen takaisin. Vähän toi pikkukoira kaahottaa, mutta ei nyt niin pahasti kuin kuvittelin. Takanaleikkauskin onnistui piiitkän kaarroksen jälkeen, varasti muutamia kertoja palkalle jossa onneksi Kati oli nappaamassa lelun pois.

Toinen pätkä olikin sitten paljon helpompi joku 7 esteen pätkä, lähinnä juoksua eteenpäin. Pari putkea ja muutama hyppy. Ekalla kerralla meni hyvin, mutta idiootti ohjaaja ottaa vielä toisen kerran vain sillä että yleensä se menee varmemmin kun ottaa toistoja, mutta eipä tällä kertaa. Kina väsy, ohitteli esteitä ja siinä kohtaa kiristi kyllä huolella. Tein melkein saman pätkän, viritin koiran ja saatiin onnistunut toisto taakse (ei ehkä niin hyvä kuin ekalla kerralla) ja ihan jees mieli.

Puomia otin remmissä lelupalkalla, huutaa taas kivasti kontaktille. Tällä kertaa olisi saanut juosta lujempaa mutta eipä haittaa koska Kina selkeästi otti häiriötä muista koirista. Me ei ollakkaan aiemmin treenattu Katin ja koirien kanssa joten ehkäpä ne ihmetytti. Ja myöhemmin Sirpa tuli Ama kelpien kanssa hallille ja sitä piti pöristä ja luimuilla.. A-estettä ei keretty juuri ottamaan tai saatiin oikeastaan aika huonot toistot koska Ama tuli juuri niihin aikoihin halliin sisälle ja Kiina meni jökkiin. Keinua saatiin tehtyä aiemmin, Anu kuvasi ja Kati heitti namia kippoon. Muutaman kerran tuli läpi tai no läpi ja läpi kun keinu ponkaisi takas ilmaan lattian kautta ja mun mielestä kyllä Kina yritti pysyä kyydissä. Saatiin superkivoja onnistuneita toistoja ilman mitään pehmusteita (aiemmin treenattu pehmusteilla ja vältetty kolahdusta) joten oikein hyvin meni siihen verrattuna mitä aiemmin ollaan tehty!

Keppejä ei keretty juuri tekemään, meni aika sähläykseks, pieni Luusteri juoksi suoraa päin verkkoja ja yhdestä verkosta lähti nippuside tai siis se meni poikki. Vien Mappe uuden tallille seuraavan kerran! Sori! Ja muutenkin Kiina oli ihan kujalla kun Ama teki agilityä toisella puolella. Olipas se perjantaina tosi häiriöherkkä. Ihan hyvä kun on eri koiria treenaamassa samaan aikaan, hyvää treeniä ennen tulevia kisoja (siis joita ei ole vielä lukkoon lyöty : ) )

Sirpa antoi mun vielä kokeilla Ama kelpietä. Vau, en ookkaan koskaan tainnut ohjata maksikoiraa. Alkuun houkuttelujen jälkeen se lähti mun kans juoksemaan. Onpa erilaista ohjata maksia kuin minikoiraa. Olipa hauska tapaus. Ehkäpä siitä sitten kisakoiraa joskus?!?! ; D No saas nähdä, mitä tässä vielä keksitään. Leasing-koiraa kun tahtoisin..

Oli kyllä aika hauskaa, Tuittu ja Svante on aika päheitä. Ne menee tandem aksaa ja vielä niin että pujottelee esim toisiaan vasten! Anun blogissa videolinkki!

Mukavaa pääsiäistä kaikille (vaikka kohta se on jo loppu : D ) !

3 thoughts on “Piiiiitkä perjantaiiiii!

  1. Mä tein muuten meille porkkanakakkumuffinsseja.. luulin ostavani kaupasta jonku perusmuffinssitaikinan, otin vadelmat sulaan ja heitin jauhot (valmispussi siis) ja vedet kippoon, ja whattaaa.. en sitten laittanut vadelmia mukaan, olis voinut olla aikas erikoinen yhdistelmä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s