Lauantain juoksut

Käytiin taas treenaamassa agilityä Kiinan kanssa. Seurana meillä oli Mappe ja bc Raita.

Aloitettiin kontakteilla, remmipysäytykset ja hetsaus in. Vapaana ja ei-hetsaus out. Eli remmitoistoja tehdään ja tehdään ja nopealla tempolla. Jos hetsaa ja antaa mennä vapaana, unohtuu mitä siellä kontaktilla pitää tehdä.. : ) Tehtiin vain joku muutama toisto a-esteellä ja puomilla molemmilta puolilta. Jees!

Ratapätkässä aika helppoa menoa, joku 7 esteen pätkä ekaksi taas takaperin menolla Mappe vahtimassa palkkaa. Hyvin ampui eteenpäin. Hieno ja pätevä, seuraavalla pätkällä tehtiinkin jo kääntymistä takaisinpäin ja heti kääntymisestä palkka. Lenkittää aika reippaasti, mutta lenkittäkööt jos juoksee! Noita himmauksia ennen hyppyä ssshhshshs käskyllä tai jollain muulla aletaan tekeen myöhemmin. Mutta Raipe oli superi noissa himmauksissa, on se kyllä niin hienosti opetettu..!!! ; ) Hyvä Mappeee!!

Tehtiin myös 12 keppiä verkoilla, leikkauksia ja lähetyksiä jne. Vedettiin eestaas putki-kepit-putki-kepit menoa ja hyvin liikkui. Putkiin se ampui vähän turhankin innolla ja siitä kepeille kun en edes pyytänyt mutta eipä tuo niin vakava juttu ollut, pienellä huomautuksella kuunteli että mihin päähän putkea sitä oltiinkaan menossa.  Kuudella kepillä tehtiin niin, että alku tai loppupäässä (riippuu kumminpäin menee : D ) oli verkko pois. Ei ongelmia aloituksen tai lopetuksen kanssa!!! Kyllä Kina oli pätevä. Mutta Raita oli edistynyt ihan sikana sitten viime näkemältä. Se oli hienosti oppinut kaikkia kikkakolmosia. Näin ne junnut vaan kasvaa ja kehittyy.. : )

Lopuksi kapulan heittoa niin että pidin kiinni ja sivulta, palautus ei oo vieläkään tässä mukana mutta ei haittaa, hyvin se tuo tosi lähelle. : ) Vein myös kapulaa paikoilleen ja palasin takaisin, hienosti hakee.. : ) Ruutua tehtiin namikipolla että kutsuruutuna ja lelupalkalla. Namikipolle lähtee, pelkällä purkinkannella hakee ruudun merkkejä, mutta kipolla hakee ruutuun. Tehtiin myös muutama kerta kutsuruutuna ja namipalkalla. Tyhjää ruutua tehtiin pari kertaa lelupalkalla mutta alkoi heti nuuskimaan maata että missä ne nakit on, joten luonnollisesti lelu ei sitten kiinnostanut. Eli jatkossa teen kyllä pelkästään lelupalkalla jos lähtee hyvin liikkumaan.

Hienosti noi tokohommatkin sujuu ja oon kyllä niin iloisesti yllättynyt miten agility alkaa toimimaan yhdessä vaikka pieniä pätkiä tehdäänkin, mutta hiljaa hyvä tulee ja monet treenit on menny putkeen tosi hyvin. Kyllä kohentaa mielialaa ja on paljon kivempi tehdä ton koiran kanssa jotakin.. : )

Huomenna pyrähdetään Tampereen KV näyttelyssä Pirkkahallilla, Kiina hoikkeliskoikkelis pääsee kehään, kivaa taas nähdä kasvis ja kamuja! Ja tietty, mikä vois olla kivempaa ku painit Sannimannisen kanssa..!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s