Tiistain treenit

Tiistaina oltiin Anun ja joukkion kanssa treenaamassa ”muutama” tunti. Hehee, meillä taisikin vierähtää useampi tunti kun teimme agility- että tokojuttuja.

Agilityssä tehtiin aika simppeliä pätkää niin että lelu oli taas kerran edessä. Kaahotti muutamia kertoja hyppyjen ohi, mutta muuten liikkui taas ihan kohtalaisen hyvin. Ei räykyttänyt, mutta eteni. Kun siirryttiin vaikeampaan pätkään missä äskön suoraputkesta juostiin lähestulkoon suoraan eteenpäin niin nytten käännyttiinkiin 180 astetta takaisinpäin ja olin ottamassa hypyltä vastaan ja lähettämässä toiseen suoraputkeen. Ei sitten likka meinannut tajuta, se kyllä eteni aivan mahtavasti blokkaamalla mut radalla ja hyppäämällä kaksi hyppyä ja juoksemalla putken läpi ollen sitten vasta kiinnostunut siitä että niin mitäs mulla olikaan asiaa. : ) Hienoa että itsevarmuutta on näköjään tullut, hihii. Sainpas pikkuapinan taipumaan useiden huomautusten ja heti-lelu-putken-suulla-kun-kina-kääntyi palkkausten jälkeen hypylle ja siitä etiäpäin. Jokainen pätkä siinä kohdin tuntui olevan hidas, Kina ottaa selkeästi itseensä jos huomauttelen sille että minä määrään tahdin, ei se. Teimme myös keppejä (verkoilla 6kpl) putken kera. Kepeille lähti kuin vanha tekijä ja käskynä oli vaan kepit ja sen jälkeen kauhea hokeminen, putkiputkiputki. Itse jäin välillä keppien puoleenväliin ja putkeen ampui hyvin kun Anu oli edellä palkkaamassa. Jii!

Kontaktejakin treenattiin, ekaks puomia pelkkää alastuloa Anu remminpäässä. Saatiin ihan jees toistoja paitsi että ohjaaja eli minä olen kyllä tautisen tyhmä. Vapautin monta kertaa siitä, että Kina katsoo mua eikä namikippoa. Grr. Kuinka huonosuinen olenkaan. Naksukäsi olis varmempi. : ) Kokeiltiin myös kokonaisena, että vapaana hetsaten ja vähän rauhallisemmin. Anun kanssa tultiin samaan johtopäätökseen, Kinaa voi alkaa pitämään vapaana kontakteilla. Liikkuu eteen hyvin oikealle paikalle vaikka itse jään jälkeen. Pari kertaa tuli läpi ja sen jälkeen tarvii monta toistoa että se taas liikkuu normivauhtia. Vaikka en ole noihin virheisiin puuttunut muutenkuin jättänyt palkkaamatta. Puomi ihan jees mallilla, lisää treeniä vaan ja kohta on kisavalmis sen suhteen. : )

A-esteellä tehtiin remmipysäytyksellä ja mielenkiinnosta halusin nähdä kuinka vapaana menee ja rauhallisemminhan se sieltä tuli alas mutta haki oikean paikan. Hetsatessa täytyy varoa ettei liikaa hetsaa koska sitten likka taitaa unohtaa hetkeksi mitä ollaankaan tekemässä. : ) Mutta a-estekin näyttää olevan ihan ok mallilla, tosin mielestäni tarvitsee vielä paljon toistoja ja ehkäpä jossain vaiheessa voidaan alkaa laittamaan putkea palkaksi jos vaikka likka oppis palkkautumaan itse esteillä. Haluaisin nameista jo eroon.. Mutta niillä mennään vielä jonkin aikaa. Olen kyllä tyytyväinen kontakteihin vaikka epävarmuus loistaa niissäkin jonkun verran. Mutta sittenkun Kina on varma jostain, se on niin varma että tuntuu että se oikeasti menee suhteellisen nopeasti. En nyt osaa verrata esim. Inkaan, mutta kaippa se liikkuu. Tarkka tyttö. : )

Kun oli vielä luppoaikaa hehe, päätin vähän tokoilla samalla kun kyselin Anulta neuvoja. Kiina pääsi tekemään luoksetuloja, luoksetulon stoppeja ja liikkeestä maahanmenoa sekä ekaa kertaa elämässään ruutua. Ruutuhan ei ole tuttu juttu mulle, mutta Anun ohjeilla teimme muutamia toistoja namikipon avulla. Varmasti Kina lähti ruutuun ja näitähän me aletaan treenaamaan sitten kans kotipihalla tai viereisellä kentällä. Luoksetulon stopeissa tehtiin maahanmenoa että suullisesti että haha kädellisesti eli käsikäskyllä. Molemmissa kuulemma meni maahan ihan jees, nopeamminkin saisi mennä mutta sekin johtuu vain vähäisestä treenaamisesta. Luoksetulot oli ihan jees tempolla. Liikeestä maahanmeno oli vähän huonompi kuin normaalisti. Vähän jäi puolitiehen maahanmenonsa kanssa että jooko vaiko eikö. Pakko alkaa palaamaan vielä nopeaan palkkaukseen ihan vain siis liikkuessa eikä seuratessa. Tarvii muuten käsiavun vielä tuohon hommaan.

Oli kiva neljän tunnin treenipäivä. Tokojutut on niin uusia mulle, että niitä on kyllä kiva opetella ja onneks on ope (Anu : )) joka tietää näistä, mä kun oon ihan amatööri. Seuraavan kerran sitten lauantai-iltana treenaamaan ja sunnuntaina onkin Korrien tokoseminaari johon pakkaan mukaan retkituolin, lämpimät vaatteet, runsaasti hyviä eväitä ja muistiinpanovälineet. Jee.. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s