Vauhtia, Kinastelua ja Tuittuilua meiltä ei puuttunut!

Mummo Inka : )

Hhehe, oltiin siis eilen kisailemassa Hyvinkäällä ja tuomarina toimi Kati Wala.

Ensimmäinen rata 0, sijoitus 2 (agi), toinen rata hyl, kolmas rata +1,jotain sek sij. 3.

Ensinnäkin, en oikein pitänyt Walan radoista, mutta en ole tuomariboikotoija joten luultavasti hänen radoille menen jos on sopivasti kisat edessä. Inka meinas ekalla radalla karata mun ohi putkeen mutta onneks sain sitä tilannetta pelastettua ja karjuttua sen hypylle. Ekalla radalla pidätin kontakteilla aika kauan koska kun kävimme harkkaesteitä ottamassa kävi mummo pikkasen kuumana. : ) Muuten ihan jees rata ja kokonaisuudessaan tälle radalle ei irronnut nollia kuin muutama. Anu ja Tuittu harmittavasti nappasivat vitosen ja Johanna ja Ilja yliaikanollan, mutta pääsi kuitenkin viidenneksi ja saamaan kivan muumimukin. : )

Toisella radalla keinulle vienti oli aika suorastaan ärsyttävä ja keinu oli tosi liukas. Karon Shokki taisi kyllä ottaa lähestulkoon lentokeinun ja Inkakin oli raajat levällään mikä olis ollut ehkä ihan ok, mutta Tuittu oli kyllä niin nenällään siellä ja Tuittu ei kyl koskaan mee keinua tolla tavalla.. Suosittelen esteiden karhentamista ehdottomasti. Inka otti kuitenkin virheen keppisyötössä. Suorassa linjassa olevat kepit niin että olen ”väärällä” puolella on liikaa jostain syystä Inkalle. Enkä itse oikein tiedä koskaan kuinka mun pitäisi sinne radalle sijoittua. Ottaa vastaisella, vaiko syöttää vaiko toivoa että tuurilla ne laivatkin seilaa? : D No mutta joo kun otin keppejä uudestaan, Inka syöksyi putkeen ja sen jälkeen syöttö kepeille taisi mennä oikein. Pöh. Hylky siis alla. Puomilta tuli vähän possuröyhkeästi alas ja istui maahan.. Jatkoin kuitenkin koska kontaktit on oikeasti siellä liukkaat.. Loppurata menikin ihan läskiks, kävin sitten a-esteen kontaktit ottamassa ja poistuin radalta aikalailla suorinta reittiä.. Anulle ja Tuitulle kans hyl, joitain virheitä alla ja Tuittu bongas Anun seläntakaa muurin.. Johannalle ja Iljalle joitain virheitä.

Kolmas rata oli hyppäri ja en tykännyt siitäkään. Ärsyttävää kikkailua. Saimme kuitenkin radalta nollan. YLIAIKANOLLAN! Ainoastaan yksi koira, sheltti Java ja Maiju (onnea : ) ) pääsivät ihanneaikaan ja Inka on yleensä nopea hyppäreillä ja rata oli oikeasti sujuva. Höh. Kisakirjaan siis tuli yksi nollamerkintä eiliseltä. Anu ja Tuittu tekivät myös Johannan ja Iljan tavoin yliaikanollan.. Olipas ärsyttävää kun ihanneaikaan ei pääse kuin muutama koirakko ylipäätänsä.

Kakkosradalla taidettiin voittaa jollain 12, jotain tuloksella jos en nyt ihan väärin muista. Nollaprosentti taisi olla kaikilla radoilla alta 10 reippaasti. Lähempänä nolla prosenttiakin.. : D

Oli kiva reissu, kiitos Anulle, Tuitulle, Luulle ja Johannalle, Iljalle ja Vauhdille. Vauhti oli aika söpis höttötukkanssa kanssa. : ) Ai niin ja kiitsa Anulle, sillä oli meille yllärit nollaradasta. Suklaamuna, piti ehkä puputtaa se illan päätteeksi vielä vaikka abc’lla saatiin mahat täyteen..

Kina pääsi tekemään myös harkkaesteitä ja huusi jumalauta a-esteelle ja puomille, kunnolla komensi mua. Jeii.. Päästiin myös suorittamaan omaa rataa kisaesteillä, eli siis joku 16-18 esteen pätkä missä oli siis pelkkää putkea ja hyppyä. Kahteen otteeseen radan menin sen kanssa, ekalla liikkui raivolla ja tokalla vähän pliisummin. Anu kuvasi toisen pätkän jonka laitan sitten tännekki myöhemmin. Eli vielä ei kisaamaan, täytyy saada se hakemaan esteitä vielä paremmin eli treeniä ja treeniä. Mutta ei näköjään häiriintynyt itse hallista, tosin siellä oli aika vähän porukkaa enää jäljellä..

Vauhti (Nappulavaaran Ilta Villi)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s