Sunnuntain liitelyt

Sunnuntaina oltiin Kinan kanssa turisteina seuramme kisoissa Niihamassa.. Anu ja Nipsu aloittivat kisaamisen ja onneksi Nipsu mitattiin miniksi! Ekalta radalta kymppi ja tokalta radalta heti nollavoitto. Mahtihomma. : ) Vaikea siis miettiä kuka oli illan tai no aamun tähti sunnuntaina. : )

Kuvissa Nipsu lauantain treeneissä : )

Nipsusta lisää kuvia täällä

Kiina pääsi turistihommien ohessa tekemään paria hyppyä. Vein palkan molempien hyppyjen taakse ja saatiin pari onnistunutta toistoa kunnes jollain kolmannella kerralla Kina päätti ohittaa ekan hypyn ja syöksyä palkalle. En noteerannut tuota juuri ollenkaan, vein vaan lelun oikealla paikalle takaisin. Saatiin taas onnistuneita toistoja ja sitten kokeilin hyppyjä niin että palkka ei ollutkaan odottamassa vaan heitin sen kun se hyppäsi molemmat hypyt. Ja se ampui toiselle hypylle tosi hyvin kun otin sen vastaan ykköshypyn jälkeen. Näin pieniä treenejä meillä, mutta lähti ainakin hakemaan hyppyjä mikä oli tosi positiivista. : )

Ai niin, Kina mitattiin virallisesti miniksi! Haha, eipä lähde pikkuapina kiertoon (eikä sitä edes tosin odotettukaan 😀 ) kun se mitattiin vielä bot-takki päällä. Kinan säkä on siis jotain 32-33cm tienoilla noin suurinpiirtein. : ) Eli kisakirja on valmiina odottamassa, josko sitä uskaltautuisi edes nollakoiraksi meidän seuran kisoihin…?!? : )

1 thought on “Sunnuntain liitelyt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s